Tapahtumat

Minna Bergholm jooga.

KESÄJOOGAA KOSKENÄYRÄÄLLÄ

https://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm/fi

Tule mukaan rentoon ja hyväntuuliseen joogahetkeen! Jo perinteeksi muodostunut ja odotettu kesäjooga starttaa jälleen! 

Kosken kohina, kauniit maisemat ja jooga tarjovat mahdollisuuden virkistymiseen ja rentoutumiseen Villa Koskenäyrään kauniissa miljöössä.

Joogaamme nurmella Kokonkosken kohistessa taustalla. Jooga sopii niin ekakertalaisille kuin jo aiemmin joogaa harrastaneille. Teemme lempeää ja dynaamista kehoa vahvistaa hathajoogaa sekä rentoa, kireyksistä vapauttavaa yiniä.

Mitä mukaan? Oma matto / alusta ja vesipullo. Mikäli haluat pulahtaa veteen joogan jälkeen, nappaa uimavarusteet matkaan.

Ajankohta: maanantaisin 5.6.-3.7. klo 17.30-18.30
Osoite: Kaukolanraitti 48, 48410 Kotka

HUOM. Säävaraus: jooga toteutuu sateella joko Koskenäyräällä sisätilassa tai joogastudiolla (Mariankatu 20, Kotka) rajallisella osallistujamäärällä. 
Saat tiedon mahdollisista tuntimuutoksista sähköpostiisi. Mikäli olet ehtinyt maksaa tunnin ja tunti peruuntuu sään takia, maksu on käytettävissä kk:n kuluessa toiseen joogatuntiin Koskenäyräällä tai joogastudiolla.

KESÄJOOGAN VARAUS:
https://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm/fi

Liikuntaeduilla maksaessasi otathan yhteyttä: minna.bergholm@me.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa! 

Kohtaamisiin, 
Minna 

ALPAKKAJOOGAA JA ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Irrottaudu arjesta ja tule mukaan elämykselliseen tapahtumaan alpakkatilalle!

Alpakoiden läheisyys, sympaattinen ja lempeä olemus tyynnyttää ja kohottaa mielialaa. Hymy nousee kasvoillesi kun joogaamme alpakoiden seurassa aidatulla alueella keskellä maaseudun rauhaa. 

Joogassa yhdistyvät muun muassa luonto, eläimet ja kehomielen ravitseminen. Stressi lievittyy tutkitusti luonnon ja eläinten läheisyydessä. Teemme sekä lempeästi kehoa avaavaa että vahvistavaa liikkettä läsnäolon taitoa edistäen.

Joogaan osallistuminen ei edellytä aiempaa joogakokemusta. Tarvitset mukaan joustavat vaatteet, oman alustan ja vesipullon. Säästä riippuen päähine ja aurinkosuoja ovat tarpeen.

Joogan jälkeen rentoudumme metsän siimeksessä riippukeinussa tai omalla alustalla leväten, äänimaljojen soidessa harmonisesti ympärillämme. Luonnon omat äänet yhdistyvät maljojen sointuun. Yhteys itseen ja luontoon vahvistuvat. Mieli lepää ja keho rentoutuu! 

Kokonaisuus päättyy juoman ja jäätelön nauttimiseen alpakkatilan terassilla eläinten ja luonnon läheisyydestä nauttien. Pääset silittämään eläimiä ja ottamaan valokuvia.

Joogan ohjaa joogaopettaja Minna Bergholm ja äänimaljerentoutuksen toteuttaa alpakkatilan pitäjä toimintaterapeutti ja äänimaljaohjaaja Sari Ketosara.

* Hinta: 55€ (sis.alv.), hinta sisältää joogan, äänimaljarentoutumisen, eläinten kohtaamisen ja tarjoilut

Ajankohta: 
* To 8.6. klo 17.00-19.00 

Tapahtumapaikan osoite: Mustikkatie 16, 49510 Hamina

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ajanvarauskalenterin kautta 
https://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm/fi
tai viestillä: minna.bergholm@me.com

Lämpimästi tervetuloa!

HYVÄN MIELEN VUOHIJOOGAA

Tervetuloa mukaan hyvän mielen vuohijoogaan Merikeinun alpakkatilalle !

Vuohien ja söpöjen pikku kilien leikkisyys auttaa sinua laskeutumaan hetkeen. Rentoutuminen on taattu kun pikku kilit tekevät tuttavuutta hakeutumalla matollesi siliteltäväksi. Eläinten läheisyys ja luonnossa joogaaminen ravitsee ja hoitaa kehomieltä kokonaisvaltaisesti. Luontoyhteys vahvistaa läsnäolon taitoa ja tarjoaa vastapainoa arjen aktiviteeteille. 

Lempeä jooga tapahtuu vuohien aitauksessa eläinten ehdoilla. 
Joogaan osallistuminen ei edellytä aiempaa joogakokemusta. Tarvitset mukaan joustavat vaatteet, oman alustan ja vesipullon. 

Joogan jälkeen sinulla on mahdollisuus vielä kiireettömösti nauttia juomasta ja jäätelöstä alpakkatilan terassilla eläimiä seuraillen ja luonnon läheisyydestä nauttien. 

Tapahtuma toteutuu yhteistyössä Merikeinun Alpakoiden yrittäjän Sari Ketosaran kanssa. Joogan ohjaa joogaopettaja ja joogastudion yrittäjä Minna Bergholm. 

Tapahtuman hinta: 39€ (sis.alv.), sisältää joogan, eläinten kohtaamisen ja tarjoilut joogan jälkeen.

Vuohijoogien ajankohdat:

To 15.6. klo 17.00-18.15
To 6.7. klo 17.00-18.15
To 3.8. klo 17.00-18.15

Tapahtumapaikan osoite: Mustikkatie 16, 49510 Hamina.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset ajanvarauskalenterin kautta:
https://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm/fi tai viestillä: minna.bergholm@me.com

HUOM! Ilmoittauduthan viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen on sitova ja esteen sattuessa voit antaa paikan ystävällesi. 
Tapahtumaan liittyy säävaraus: kovalla sateella tapahtuma siirtyy. Jo maksettu maksu palautuu silloin tai siirtyy seuraavaan kertaan.

Sivut: 1 2 3