Tapahtumat

MIELEN HILJENTÄMISEN KURSSI 18.-19.11.2022

https://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm/fi

Joogakurssi mielen hiljentämiseen 18.-19.11.2022

Sydämellisesti tervetuloa Mielen hiljentämisen kurssille. Tämä kurssi sopii sinulle, jota kiinnostaa jooga ja joogan syvempi ulottuvuus. Olet joogaa aloitteleva tai jo pidempään joogaa harrastanut. Haluat löytää keinoja mielen rauhoittamiseen, kuulla joogafilosofiasta ja kenties syventää itsetuntemustasi!

Kurssi sisältää hengitys- ja meditaatioharjoituksia
(mantrameditaatio), rauhallista asanaa sekä joogafilosofian viisauksia käytännön elämään yhdistettynä. Tule oivaltamaan ja oppimaan uutta, löytämään keinoja hyvinvointisi tueksi. 

Perjantai:
17.00-19.30 

Lauantai:
9.30-17.00 
(tauko 12.30-14.00)

Hinta: kurssikokonaisuus 139€ tai erikseen ostettuina perjantai 50€ ja lauantai 120€

Kurssipaikka: Saaripirtti, Kotka 

HUOM! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: minna.bergholm@me.com

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssille ei tule riittävästi osallistujia ja kurssi joudutaan perumaan, maksettu maksu palautuu. 

Opettajasta: 
Janne Kontala kouluttanut joogaopettajia vuodesta 2005 alkaen ja opettaa edelleen sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on opiskellut hathajoogaa, meditaatioa ja joogafilosofiaa 25 vuotta sisältäen täysipäiväistä ashrama-opiskelua, joogaopettajakoulutuksia sekä tohtoritutkinnon vertailevassa uskontoteiteessä. Joogan filosofia ja mantrameditaatio ovat Jannen erikoisalaa. Hän on yksi arvostetun joogalehti Anandan perustajista ja häneltä on julkaistu kaksi kirjaa. Uusimpana ilmestynyt Yoga Sutra: hiljaisen mielen tie ja aiemmin ilmestynyt Joogan sydän. 

LÄMPÖ YIN JOOGAA KYNTTILÄNVALOSSA 8.12. ja 15.12. KLO 17.30-19.00

Levollisuutta ja rentoutta arjen keskelle tarjoilee lämpö-yinjooga, joka sopii niin ensikertalaisille kuin jo aiemmin yinjoogaa harjoittaneille. Teemme helppoja & rentoja, terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikkeitä sekä istuen että makuultaan. Nautit joogasta tunnelmallisessa salissa infrapunapaneelien lempeässä lämmössä. Kiire, stressi ja suoritteet jäävät taka-alalle. Levollisuuden ja rauhan kokemusta vaalien, jooga toteutuu pienryhmässä.

Ota hetki itselle ja varaa oma paikkasi:
https://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm/fi

Mikäli maksat joogan liikuntaeduilla, otathan yhteyttä: minna.bergholm@me.com , kiitos!

Kohtaamisiin joogan parissa!

Sivut: 1 2 3