Tapahtumat

Yin-joogan alkeis 3 x

Nyt on loistava mahdollisuus tutustua yin-joogan alkeisiin. Anna siis itsellesi palauttava hetki arjen kiireistä ja tule mukaan yin-joogan aloitukseen!

Opetan sinulle yin-joogan perusasanoita, kerron mitä yin-joogassa on hyvä huomioida ja mitä on hyvä välttää. Ohjaan sinua varioimaan asanoita itsellesi sopivaksi.

Kuulet myös pintaraapaisun Kiinalaisen lääketieteen viisauksista ja niiden hyödyntämisestä hyvinvoinnin tasapainottamisessa yin-joogassa.

Yin-jooga on voimakkaasti hermostoa rauhoittava ja stressiä lievittävä rauhallinen joogamuoto, jossa edetään hitaasti erilaisissa asennoissa minuutista useampaan minuuttiin viipyillen. Tietoinen hengitys, hengitysharjoitukset ja rentoutuminen kuuluvat harjoitukseen.

Fyysisellä tasolla kehon kireydet voivat pehmentyä ja joustavuus lisääntyä. Yin voi toimia mainiona kehonhuoltona muun liikunnan vastapainona. Monet ovat saaneet apua stressiin ja unipulmiin sekä kehon jännitysten lievittämiseen. 

Yin saattaa tarjota juuri sitä mitä kaipaat, tule kokeilemaan ja kuulostelemaan! Jokainen kokee harjoituksen omalla tavalla. 

Kaikki välineet: joogamatot, bolsterit, tiilet, viltit ja joogavyöt löytyvät studiolta sinua varten.

Tarvitset mukaan joustavat vaatteet ja pienen pyyhkeen.

Tarjolla on teetä.

Hinta: 49€ (sis.alv.10%)
Ajankohta: maanantaisin 11.9.-25.9. klo 18.30-19.45

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset viestillä: minna.bergholm@me.com

Maksu tapahtuu liikuntaedulla (mobiili) tai laskulla ilmoittautumisen yhteydessä.

Joogan opettajana olen minä, Minna, joogaopettaja (E-RYT500) ja päätoiminen joogastudion yrittäjä. Opetustyylini on hyväntuulista ja lempeää. 

Aikaisempia kokemuksia ja palautteita: 

”Lempeä, asiantunteva, asiakasta huomioonottava ohjaus. Minnan tunneilla tulee turvallinen olo, sinne voi mennä juuri sellaisena kuin on. Lämpimästi suosittelen.”

”Minna on rauhallinen, asiantunteva ja mahtava ohjaaja. Hän otti huomioon jokaisen asiakkaan. Tunnelma tunnilla oli levollinen ja hyväksyvä.”

”Joka kerta (yin)joogan jälkeen hyvä ja seesteinen olo. Kropan lisäksi tekee erityisesti hyvää myös sielulle💙.”

Sivut: 1 2