Neurosonic

Koetko stressiä, nukutko huonosti?
Tuntuuko lihaksissa kireyttä tai mielessä väsymystä?
Haluaisitko voida paremmin, edistää jaksamistasi vapaa-ajalla tai työssä?

Hengähdä hetki ja tule kokemaan Neurosonic-rentoutus!


Neurosonic rentoutushoidolla voidaan lievittää lievittää fyysistä ja psyykkistä stressiä, kehon erilaisia kipuja ja unettomuutta. Neurosonic-hoito edistää ja tukee kehomielen kokonaisvaltaista rentoutumista ja palautumista. Neurosonicin teknologia perustuu matalataajuusvärähtelyyn, jolla vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Teknologia hoitaa ja ehkäisee stressiperäisiä oireita. Nautit hoidosta leväten makuuasennossa divaanin päällä.

Neurosonic-menetelmä tarjoaa rentoutushoidon lisäksi palauttavia ja aktivoivia ohjelmia, joiden kestot vaihtelevat 10-41 minuutin välillä. Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely voi auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan ja aktivoivilla ohjelmilla voidaan nostaa vireystilaa esim. ennen kuntosalitreeniä tai kokousta.


Neurosonic-teknologialla on sekä U.S.A. että EU-patentointi stressiperäisten unihäiriöiden ja stressioireiden lievitykseen. Unihäiriöiden osalta patentti sisältää kansainväliset diagnoosiluokitukset:

 • F51.0 Lyhytkestoiset ja väliaikaiset unihäiriöt
 • Z58.8 JET LAG tyyppiset unihäiriöt
 • G47.2 Vuorotyön aiheuttamat unihäiriöt


RENTOUTTAVAT OHJELMAT lievittävät stressiä, edistävät unenlaatua ja lihasten rentoutumista. Ohjelman kestot vaihtelevat 10-39 minuutin välillä ja ne sisältävät rentouttavia ja stimuloivia jaksoja, joita voi käyttää myös erilaisten kiputilojen lievitykseen. Lyhyt 10 minuutin rentoutus voi auttaa virkistymään.


AKTIVOIVAT OHJELMAT nostavat vireystilaa ja stimuloivat aineenvaihduntaa. Aktivointi sopii hyvin käytettäväksi vireystilan kotottamiseen tai esim. lihasten herättelyyn ennen urheilua. Päivällä käytettävä ohjelma.


PALAUTTAVAT OHJELMAT edistävät fyysistä ja psyykkistä palautumista esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen ja parantavat unen laatua. Ohjelma on syvähieronnan ja rentoutuksen yhdistelmä, joka tukee nestekiertoa ja rentouttaa lihaksia. Ohjelmia voi käyttää myös erilaisten kiputilojen lievitykseen ja turvotuksen hoitoon.


TEHONOKOSET
Tehonokoset on sama ohjelma kuin 10 minuutin rentoutusohjelma. Ohjelma rentouttaa ja virkistää. Sopien hyvin nautittavaksi esim. kesken työpäivän.


HUOM: Neurosonic ei korvaa lääkärin määräämää lääketieteellistä hoitoa. Tarkistathan esteet hoidolle: akuutti tulehdustila (esim. nuha/kuume), akuutti välilevynpullistuma, akuutti veritulppa, silmän verkkokalvon tai mykiön irtoamisen vaara, samana päivänä otettu rokotus, raskaus. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava sairaus, älä käytä aktivoivia ohjelmia.

Ajanvaraus (palvelut):

www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm tai ota yhteyttä minna.bergholm@me.com

NEUROSONIC – HINNASTO


10-12 min hoidot

 • 1 kerta 15€
 • 3 kertaa 40€
 • 8 kertaa 80€

20-25 min hoidot

 • 1 kerta 25€
 • 5 kertaa 100€
 • 8 kertaa 160€


36-41 min hoidot

 • 1 kerta 30€
 • 5 kertaa 125€
 • 8 kertaa 200€


Hinnat sisältävät alv.24%

Maksuvälineinä Neurosonic hoitoihin käy pankkikortti ja käteismaksu.