Tapahtumat

6.12.2019

Tervetuloa Itsenäisyyspäivän yin-joogaan maalaismaisemiin Jäppilän Wanhalle koululle!

Yin-joogassa sinulla on mahdollisuus hellittää, päästää irti arjen kiireistä ja kaikesta aktiivisesta tekemisestä. Sinulla on aikaa rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, keho-mielen hyvinvoinnin tukemiseen.Viipyilemme asanoissa lempeästi hengitellen. Haemme kehoon pehmeyttä ja rentoutta. Kehon rauhoittuessa mielikin hiljenee. Rentoudut ja virkistyt.

Yin-jooga on hyvä lääke muunmuassa stressiin ja unettomuuteen. Yin tarjoaa myös hyvää vastapainoa muulle liikunnalle. Yinin pitkäkestoisilla (muutamasta minuutista useampaan minuttiin) asanoilla edistetään sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yin-joogasta. Tämä sopii sekä naisille että miehille ja on erinomainen harjoitus vähemmän notkeille. Nappaa vain oma matto (kysy tarvittaessa lainamattoa), villasukat ja viltti mukaan. Juomapullo on myös!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

AIKA JA PAIKKA
PE 6.12. klo 10.00-11.30
Jäppilän Wanha Koulu
Alakyläntie 67, 48410 Kotka

HINTA
15€ käteismaksu paikan päällä

LISÄTIEDOT
minna.bergholm@me.com

Ks. tapahtuma myös facebookissa!


8.9.2019

Tervetuloa alkusyksyn yin-joogaan maalaismaisemiin Jäppilän Wanhalle koululle sunnuntaina 8. syyskuuta! Kesällä olet ehkä tankannut energiaa auringosta, levännyt ja tehnyt niitä asioita, joihin ei aina arjen tiimellyksessä löydy tilaa. Minkälaiset asiat tukevat sinun jaksamista, mikä tuo sinulle hyvää oloa, mistä voimaannut?

Yin-joogassa sinulla on aikaa olla, sinulla on mahdollisuus kuulostella keho-mielen viestejä ja lisätä tietoisuutta omasta tämän hetkisestä tilasta. Sinulla on tilaa rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Unohdamme kiireen ja aktiivisen tekemisen.

Tämän illan harjoitus pohjautuu kiinalaiseen vuodenaikateoriaan, jossa ihminen nähdään osana luontoa ja jokaisella vuodenajalla on oma meridiaanipari. Tämän ajan (Maa elementin aika) meridiaaniparina on vatsalaukku ja perna. Tulemme tekemään meridiaaniparin energianvirtauksia edistäviä liikkeitä. Viivymme asanoissa muutamasta minuutista useampaan minuuttiin, omia kehon tuntemuksia kuunnellen ja kunnioittaen.

Yin-harjoitus on hyvä lääke muunmuassa stressiin ja unettomuuteen. Yin tarjoaa myös hyvää vastapainoa muulle liikunnalle.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yin-joogasta. Nappaa vain oma matto (kysy tarvittaessa lainamattoa) ja viltti mukaan.

Tarjolla on teetä joko ennen tuntia tai tunnin jälkeen. Nautit silloin kun sinulle parhaiten sopii.

🌾 Aika: su 8.9. klo 17.30-19.00
🌾 Paikka: Jäppilän Wanha koulu, Alakyläntie 67, Kotka
🌾 H. 15€, käteismaksu (Keliakiayhdistyksen jäsenet 13€)
🌾 Ilmoittautumiset: minna.bergholm@me.com tai 0405373586

Ks. tapahtuma myös Facebookissa

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11