Tapahtumat

JOOGAN ALKEET – ALOITA OMA JOOGAPOLKU

AJANKOHTA 5.9.21 klo 13.00-15.00

Haluatko aloittaa joogan? Nyt siihen on hyvä tilaisuus! Tämän kaksituntisen aikana opetan sinulle kehoa mukavasti herättelevää ja vahvistavaa Aurinkotervehdyssarjaa, kerron hengityksestä ja sen merkityksestä joogaharjoituksessa sekä tutustutan sinut muutamiin yleisimpiin seisomaliikkeisiin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta. Teemme lempeän flow-harjoituksen yhdistettynä rentoon ja rauhalliseen yin-joogaan, jonka siivittämänä laskeudumme rentoutukseen.Ryhmäkoko on pieni, max. 6 osallistujaa, joten sinulla on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta.

Tunnille tullaksesi tarvitset vain itsesi ja rennot joustavat vaatteet. Uteliaasta ja avoimesta mielestä voi olla hyötyä. Kaikki joogassa tarvittavat välineet löytyvät studiolta. Jooga sopii sinulle, joka haluat esimerkiksi edistää kehosi liikkuvuutta tai vahvistaa kehon voimaa. Jooga sopii myös sinulle, joka haluat opetella hengitystä ja rentoutumista tai mielen huoltamista. Joogaharjoitus on aina sinun oma, ainutkertainen hetki itsesi äärellä.

Joogan ohjaan minä, Minna, päätoiminen yrittäjä ja sertifioitu joogaopettaja, joka päivä toisensa jälkeen ihmettelee luonnon kauneutta. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden moniulotteisen joogan kokemiseen, ennenkaikkea itsesi kohtaamiseen, erilaisten asioiden löytämiseen ja oivaltamiseen. Opetukseni on lempeää ja hyväntuulista.Tunneillani painotan oman kehon kuuntelua ja harjoituksen tekemistä omista lähtökohdista käsin, omaa kehoa ja mieltä kunnioittaen.


Olet sydämellisesti tervetullut mukaan: 
http://www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm

Lisätietoja: minna.bergholm@me.com

Kohtaamisiin, 
Minna 

KESÄJOOGA KOSKENÄYRÄÄLLÄ

Tätä on toivottu!
Kosken kohina, kauniit maisemat ja jooga tarjoavat mahdollisuuden virkistävään ja rentouttavaan hetkeen Villa Koskenäyrään miljöössä. Joogaamme nurmella Kokonkosken kohistessa taustalla.

Jooga sopii niin ekakertalaisille kuin jo aiemmin joogaa harrastaneille. Teemme lempeää ja dynaamista kehoa voimistavaa flowta sekä rentouttavaa, joustavuutta edistävää yiniä.

Mitä mukaan? Oma matto / alusta ja vesipullo. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Mikäli haluat pulahtaa jokeen joogan jälkeen, nappaa uimavarusteet matkaan.


HUOM. Säävaraus: jooga ei toteudu sateella. Jos tunti peruuntuu, tuntikalenterissa lukee ”peruttu” viimeistään 1h ennen joogan alkua. Saat tiedon peruuntuneesta tunnista sähköpostiisi mikäli olet käyttäjätililläsi antanut luvat viestien lähettämiseen. Mikäli olet ehtinyt maksaa tunnin ja tunti peruuntuu sään takia, maksu on käytettävissä kk:n ajan toiseen 60 min joogatuntiin Koskenäyräällä tai Joogastudiolla.

AIKA: MAANANTAISIN KLO 17.30-18.30 KESÄ-HEINÄKUUN AJAN (joogaa ei ole 19.7.)

PAIKKA: KAUKOLANRAITTI 48, 48410 KOTKA

ILMOITTAUTUMISET:
www.varaaheti.fi/joogastudiominnabergholm

Näkemisiin!


NUORTEN JOOGA 12-17-VUOTIAILLE

Tervetuloa joogaan juuri sellaisena kuin olet.

Joogassa lihakset vahvistuvat, keho notkistuu ja mieli rauhoittuu. Teemme monipuolisesti kehoa vahvistavia, liikkuvuutta edistäviä sekä lempeästi avaavia joogaliikkeitä. Jooga rauhoittaa mieltä ja auttaa stressin hallinnassa. Harjoitus kehittää muun muassa tasapainoa ja lihasvoimaa sekä kykyä rentoutua. Jooga toimii erinomaisena kehonhuollon -ja läsnäolon harjoituksena. Keskittymiskyky paranee, kehotietoisuus lisääntyy ja myönteinen suhtautuminen itseen vahvistuu.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Joustavilla ja rennoilla vaatteilla on mukava liikkua. Kaikki joogassa tarvittavat välineet löytyvät joogastudiolta. 

AIKA: maanantaisin klo 16.30-17.30
(9 kertaa 23.8.-18.10)
PAIKKA: Joogastudio Minna Bergholm, Mariankatu 20, Kotka
HINTA: 99€ 

Joogan ohjaan minä, Minna. Olen sertifioitu joogaopettaja, aiemmalta ammatiltani sairaanhoitaja. Opetukseni on lempeää ja hyväntuulista. 

Jooga tarvitsee käynnistyäkseen kuusi osallistujaa. Se on myös ryhmän maksimi osallistujamäärä. Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset 16.8. mennessä: minna.bergholm@me.com.

Tapaamisiin,
Minna

Sivut: 1 2 3