Tapahtumat

Marraskuun lämpö-yin 2,5h

Tervetuloa mukaan kehoa ja mieltä ihanasti hellivään yin-joogaan, jossa sinulla on hyvin aikaa pysähtymiseen ja mahdollisuus palautumiseen. Hidas eteneminen, erilaisissa yin-asanoissa viipyily, hengitys ja rentoutuminen auttavat avaamaan kehon kireyksiä, edistävät nivelten energiansaantia ja liikkuvuutta. Liikkeet tehdään pääasiassa istuen ja makuultaan. Joogasalin lempeä lämpö tukee harjoitusta ja edesauttaa rentoutumisen kokemusta.

Ota hetki itsellesi ja nauti!

Mitä mukaan? Avoin mieli, joustavat vaatteet ja vesipullo sekä huopa/viltti. Salista löytyy mattoja. Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta eikä sinun tarvitse olla notkea voidaksesi osallistua tähän.

AIKA JA PAIKKA
LA 7.11. klo 13:00-15.30
LadyLine, Ruotsinsalmenkatu 24, 48100 Kotka

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: minna.bergholm@me.com


HINTA: 25€ (sis.alv.10%) Saat maksutiedot ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi niin voit antaa paikan ystävälle. Ohjaajan peruessa tapahtuman, maksu palautetaan.Jooga toteutuu kun osallistujia on vähintään 8. Mukaan mahtuu 12. osallistujaa. 

Lokakuun luksushetki yin-joogan parissa!

Tervetuloa mukaan kehoa ja mieltä ihanasti hellivään yin-joogaan, jossa sinulla on hyvin aikaa pysähtymiseen ja mahdollisuus palautumiseen. Hidas eteneminen, erilaisissa yin-asanoissa viipyily, hengitys ja rentoutuminen auttavat avaamaan kehon kireyksiä, edistävät nivelten energiansaantia ja liikkuvuutta. Hengitysharjoitukset ja rauhallinen oleminen tasapainottavat hermostoa ja keventävät mielen levottomuutta. Liikkeet tehdään pääasiassa istuen ja makuultaan. Joogasalin lempeä lämpö tukee harjoitusta ja edesauttaa rentoutumisen kokemusta.

Ota hetki itsellesi ja nauti!

 Mitä mukaan? Avoin mieli, joustavat vaatteet ja vesipullo sekä huopa/viltti. Salista löytyy mattoja. Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta eikä sinun tarvitse olla notkea voidaksesi osallistua tähän.

AIKA JA PAIKKA
LA 3.10. klo 13:00-15.30
LadyLine, Ruotsinsalmenkatu 24, 48100 Kotka

Lisätiedot ja ilmoittautumiset minna.bergholm@me.com.

HINTA: 25€ (sis.alv.10%)
Saat maksutiedot ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi niin voit antaa paikan ystävälle. Ohjaajan peruessa tapahtuman, maksu palautetaan. Jooga toteutuu kun osallistujia on vähintään 8. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Sunnuntai-illan yin

Lämpimästi tervetuloa pitämään huolta itsestäsi yin-joogan avulla! Illan jooga tarjoaa miellyttävän pysähdyshetken itsen äärelle, arjen touhujen ja aktiivisen tekemisen jäädessä taka-alalle. Etenemme rauhallisesti ja pehmeästi hengitellen. Viipyilemme erilaisissa asanoissa edistäen kehon joustavuutta, nivelten energiansaantia ja aineenvaihduntaa. Tietoinen hengitys auttaa muun muassa stressin lievittymiseen ja parempaan uneen. Yin-jooga helpottaa keho-mieltä rentoutumaan ja palautumaan. Ota hetki itselle!

Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tule avoimin mielin yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa. Mukaan on hyvä ottaa oma matto, joustavat vaatteet, huopa / viltti ja juotavaa. Säiden viiletessä villasukat voivat olla miellyttävät. 

Aika: sunnuntaisin 20.9.-20.12. klo 17:00-18:30 (HUOM! joogaa ei ole 18.10. eikä 6.12.)

Paikka: Jäppilän Wanha koulu, Alakyläntie 67, Kotka H. 12€/kerta (sis.alv. 10%) Maksuvälineinä: pankkikortti, MobilaPay tai käteinen

HUOM! Toivon ilmoittautumiset etukäteen viestillä mailto:minna.bergholm@me.com. Peruuttamattomasta kerrasta laskutetaan tunnin hinta.

Ethän epäröi kysyä lisätietoja.

Kohtaamisiin, Minna ❤

Perjantaijooga

Perjantai-illan joogassa sinulla on mahdollisuus irroittautua työviikosta, karistaa velvoitteet ja vastuut pois harteiltasi. Hengityksen huomioiminen, lempeä flow – ja yin-jooga tarjoavat miellyttävän laskeutumisen viikonlopun viettoon.

Mitä mukaan? Oma matto, joustavat vaatteet ja vesipullo. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa jooga kokemusta.

Aika: perjantaisin klo 17.00-18.15
Paikka: Sonnen hoitola, Satamakatu 9

H. 15€/kerta (sis.alv.10%) Maksuvälineinä: pankkikortti, MobilePay, tai käteinen

HUOM. Ryhmä on pieni, joten ilmoittautuminen on sitova. mailto:minnabergholm@me.com.

Kysy tarvittaessa lisätietoja.

Sydämellisesti, 
Minna ❤

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11